Vendégváró töltött zsemle

4 fő részére

Nehézség:

kezdőknek

Beküldte:

hozzávalók

  • 4 db zsömle
  • 20 dkg sonka
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 4 evőkanál tejszín
  • 4 db főtt tojás
  • bors
  • szerecsendió

Elkészítés

A sonkát ledarálom és összekeverem a reszelt sajttal, mustárral és a tejszínnel. Ízlés szerint fűszerezem, majd belekeverem az apróra kockázott főtt tojásokat. A zsemle tetejét levágom, a belsejét kiszedem, majd beletöltöm a sonkás krémet. Ízlés szerint még szórhatunk rá reszelt sajtot. Forró sütőben 8-10 perc alatt ropogósra sütöm.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.